Огражден Микро Микс

Контакт

Нашиот Тим

МС

Технички консултант

Технички консултант

ММ

Милена Митева

Технички консултант

МЛ

Мите Лазаровски

Комерцијален претставник

КГ

Кристина Гошева

Логистика

ДС

Даниела Сретеновиќ

Финансии

Податоци за контакт

Телефонски Број
+389 34 326 815
+389 34 321 344
+389 75 420 228
Е-маил
contact@omm.mk

    Нашата локација

    ул. Маршал Тито бр. 239
    2400 Струмица, Северна Македонија
    Работно Време
    Пон-Пет: 07:00 - 18:00