Огражден Микро Микс

Кариера

Станете дел од тимот на ОММ

Доколку сакате да бидете дел од оваа компанија, сега е можноста да ни се придружите.

Приклучете ни се и станете дел од нашиот тим на експерти и професионалци. Доколку барате стабилна компанија која ви гарантира континуитет и прогрес во вашата кариера, тогаш ние сме вистинскиот избор за вас!

Апликација